De Kromme Watergang**

In het tot schitterend restaurant omgebouwde dorpsschooltje in het gehucht Slijkplaat zwaait Edwin Vinke de scepter in de keuken, en behoort al jaren tot de Nederlandse culinaire top. Passie en plezier voeren de boventoon in dit restaurant, op tien minuten afstand van Guesthouse Ensenada.(Gratis Taxi vervoer)

ontdek arrangement

Spetters*

Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Restaurant Spetters*. In het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven. Chef-kok Laurent Smallegange volgt het seizoen met fijne en pure producten die op creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.(taxi vervoer bij te boeken voor €25 tot 4 personen)

ontdek arrangement

La Trinité

Brasserie la Trinité is een stijlvol ingerichte zaak in hartje Sluis, biedt een rustgevende indruk en straalt een culinair homogene sfeer uit.Chef kok François de Potter gaat naar diepgang in smaak en finesse. Gastvrouw Eveline is uitgekozen door GaultMillau als gastvrouw van het jaar 2014. (Taxi €30 heen en terug)

ontdek arrangement

Restaurant de Vijverhoeve

Ontdek culinaire verfijning in het hart van Sluis bij Restaurant De Vijverhoeve! Geniet van verse lokale gerechten en een warme ambiance. Beleef een onvergetelijke culinaire ervaring!

Boek een arrangement

Etablissement 1880

In een prachtig pand aan de historische markt van het pittoreske dorpje Groede in Zeeuws-Vlaanderen is het restaurant Etablissement 1880 gevestigd. Authenticiteit ontmoet hier een intieme sfeer, slechts op 10 minuten van Guesthouse Ensenada. Chef  kok Mariëlla verrast U steeds weer op indrukwekkende wijze. (taxi vervoer bijboeken voor  25 euro tot 4 personen)

 

ontdek arrangement

Andere restaurants & bistro's

Naast onze samenwerkingen op het hoogste culianaire niveau, hebben we een unieke selectie gemaakt van de beste restaurants uit onze regio. Deze restaurants en bistro’s zijn uitermate geschikt voor een klein hapje of drankje en voor een goed dinner.

meer info