Brugge (30 minuten)

Een van de mooiste steden van Europa. Brugge ligt op slechts 30 minuten rijden van Ensenada.
De middeleeuwse stratenpatronen, de schilderachtige reien, de adembenemende zeventiende en achttiende-eeuwse herenhuizen en de vele groene vestingen maken Brugge tot een unieke belevenis.
U vindt een ruime parking onder ‘t Zand 🅿️  en bij het station. 🅿️

Knokke-Heist (20 minuten)

Knokke-Heist is de meest exclusieve badplaats van België. Een gezellige stad – compact, maar met een wereldse uitstraling. Hier vindt u niet alleen hippe en luxueuze strandtenten, maar ook chique interieur- en kledingwinkels. De Lippenslaan en de Kustlaan zijn een feest voor wie van winkelen houdt.

Sluis (15 minuten)

Bourgondisch winkelen, ook op zondag! Sluis is een gemoedelijk en sfeervol winkelstadje met een rijke historie. Hier trekken vooral de kleine speciaalzaken de aandacht. Kwaliteitsproducten voeren de boventoon. Genieten op een gezellig terrasje maakt de dag compleet. Bekijk vooral ook de stadswallen en het oude Belfort. Voor een heerlijke lunch of salade gaat u naar De Eetboetiek.

Strand (10 minuten)

De stranden van Zeeuws-Vlaanderen behoren tot de mooiste stranden van Nederland.
Vanop een strandpaviljoen is het volop genieten van zon, zee en strand. Maak een mooie strandwandeling van de jachthaven Cadzand-Bad naar het strandpaviljoen Dok14 voor een lekkere lunch.

Landgoed en faciliteiten

Er is onwijs veel te doen en te beleven in de omgeving maar ook op ons landgoed bieden we veel faciliteiten aan om u te vermaken zoals een verwarmd buiten zwembad, sauna, jeu de boules en een waterfiets.

Bekijk onze faciliteiten

Unieke ligging

Ensenada ligt in Zeeuws-Vlaanderen, het meest zuidwestelijke stukje Nederland. De streek wordt vanwege de unieke ligging ook wel ‘landje apart’ genoemd. Hier vloeien Nederland en België ongemerkt in elkaar over. Zeeuws-Vlaanderen geniet ieder jaar opnieuw van de meeste zonuren van Nederland. De nabijheid van de historische stad Brugge, de gezelligheid van Sluis, de culinaire wereldtop, de mooiste stranden van Nederland en fantastische golfbanen, het is er allemaal.
Ook wie ruimte en rust zoekt, zal de gemoedelijke sfeer van deze streek waarderen.
Guesthouse Ensenada heet u van harte welkom en staat borg voor een onvergetelijk verblijf!