De Kromme Watergang**

In het tot schitterend restaurant omgebouwde dorpsschooltje in het gehucht Slijkplaat zwaait Edwin Vinke de scepter in de keuken, en behoort al jaren tot de Nederlandse culinaire top. Passie en plezier voeren de boventoon in dit restaurant, op tien minuten afstand van Guesthouse Ensenada. (taxigratis)

Spetters*

Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Restaurant Spetters*. In het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven. Chef-kok Laurent Smallegange volgt het seizoen met fijne en pure producten die op creatieve wijze aan u gepresenteerd worden. (Taxigratis)

La Trinité

Brasserie la Trinité is een stijlvol ingerichte zaak in hartje Sluis, biedt een rustgevende indruk en straalt een culinair homogene sfeer uit.Chef kok François de Potter gaat naar diepgang in smaak en finesse. Gastvrouw Eveline is uitgekozen door GaultMillau als gastvrouw van het jaar 2014. (Taxigratis)

Etablissement 1880

In een prachtig pand aan de historische markt van het pittoreske dorpje Groede in Zeeuws-Vlaanderen is het restaurant Etablissement 1880 gevestigd. Authenticiteit ontmoet hier een intieme sfeer, slechts op 10 minuten van Guesthouse Ensenada. Chef  kok Mariëlla verrast U steeds weer op indrukwekkende wijze. (Taxigratis)