Grand Café El Molino

Bewonder een historische molen terwijl u geniet van onze heerlijke drinks en bites in ons naastgelegen Grand Café.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 19:30 uur juli en aug ook woensdag en donderdag. I.v.m. evenementen check altijd even voor openingstijden op www.elmolino.nl

Bekijk de site

Citytrip Brugge

In 30 minuten staat u in hartje Brugge. De middeleeuwse stratenpatronen, de schilderachtige reien, de adembenemende zeventiende en achttiende-eeuwse herenhuizen en de vele groene vestingen maken Brugge tot een unieke belevenis.
Uw gastvrouw Tine is erkend stadsgids in Brugge en leidt u graag rond. Meer info via www.rondleidingbrugge.eu.

meer info

Golf Oostburg

Golfen in de achtertuin van Ensenada. Onze guesthouse is een paradijs voor golfers. Praktisch in de achtertuin van het guesthouse ligt de schitterende familiegolfclub De Brugse Vaart, waar oud-topgolfster Célestine de Vos aan het roer staat. De ideale plek voor een dagje ontspanning. De club ligt maar op 5 minuten van Ensenada. Op aanvraag kunnen wij een baan voor u reserveren. U kunt dit ook rechtstreeks regelen via www.golfoostburg.com.

Fietsen / wandelen

Wie de prachtige natuur rond Ensenada wil beleven, stapt op de fiets. Het landschap lijkt gemaakt om op de tweewieler te ontdekken. Eén van de mooiste routes van de streek begint en eindigt bij Ensenada. Ook mooie wandelroute’s te verkrijgen.

lees meer

Groepen / vergaderen

Ons landgoed is ideaal voor families (tot 18 personen) die iets te vieren hebben. Ensenada is ook voor vergaderen op topniveau de locatie bij uitstek. Het buitenverblijf kan in zijn geheel worden gehuurd, dus er zijn dan geen andere gasten. Neem contact op met Ensenada voor de mogelijkheden en prijzen.

Uitgebreide mixplank

Wij bieden de mogelijkheid om een heerlijke mix kaasplank te reserveren. De mix bevat diverse kazen en worsten van het kaasboerinnetje en lokale slager met zelf gebakken brood.  De uitgebreide mix plank serveren wij op het terras met uitzicht op de kreek of in onze sfeervolle wijnbar/grand café. U kunt deze reserveren tegelijk met uw boeking, of minimaal 1 dag van tevoren. Prijs is € 24,00 p.p. vanaf 2 personen.

 

Cadeaubon

Uw geliefde verrassen met een romantisch verblijf in onze bijzondere guesthouse? Een exclusief en luxueus geschenk voor vrienden, familie of zakenrelatie? Vraag vrijblijvend informatie over onze cadeaubonnen.