Golf & Country Club Oostburg

Golfclub & Country Club Oostburg

De Golf & Country Club Oostburg ligt op het domein De Brugse Vaart. In 1987 werd deze locatie gekozen vanwege de ruimte en de vele mogelijkheden voor waterpartijen aan de oevers van de Brugse Vaart. Het domein is wijd bekend en staat garant voor een bijzondere sfeer die veel meer is dan golf alleen. Typische voorbeelden daarvan zijn de vele watervogels en dieren die op het domein nog steeds vanuit een oude traditie worden gehouden. Ook de aanplantingen spelen hierin en belangrijke rol. Het clubhuis werd opgetrokken in een Palladiaans classicistische stijl. De 19th hole kunt u ook 'thuis' genieten: op het terras van ons eigen gezellige cafeetje aan de kreek.

U kunt stijlvol overnachten bij Ensenada combineren met één of meerdere dagen golfen in Oostburg. Natuurlijk kunt u ook een balletje slaan op de golfbanen in Knokke en Damme. Wij regelen alles. Ook clinics, eventueel met vrienden of collega’s, zijn een mogelijkheid. U kunt uw verblijf perfectioneren met een onvergetelijk diner in Oud Sluis (***) of De Kromme Watergang (*), en er ook nog een boeiende stadwandeling door Brugge aan toevoegen.

Mogelijkheden

Ieder arrangement is maatwerk. Neem daarom contact op met Ensenada voor de mogelijkheden en prijzen. Zo kunnen we voor u, uw vrienden of collega’s een unieke belevenis realiseren.

Locatie

Brugse Vaart 10
4501 NE Oostburg - Nederland
tel. +31 (0)117 45 34 10
fax. +31 (0)117 45 55 11
www.golfoostburg.com

Foto's

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info