Citytrip Brugge

Citytrip Brugge

35 MINUTEN VAN HARTJE BRUGGE

De betoverende sfeer van de Vlaamse stad Brugge is geboren in de verre geschiedenis. Van de twaalfde tot de vijftiende eeuw was Brugge het belangrijkste handelscentrum van West-Europa. Het historische stadslandschap is vrijwel ongerept.

De middeleeuwse stratenpatronen, de schilderachtige reien, de adembenemende zeventiende en achttiende-eeuwse herenhuizen en de vele groene vestingen maken Brugge tot een unieke belevenis. In het jaar 2000 werd Brugge, ook wel het Venetië van het noorden genoemd, opgenomen in de lijst van het Unesco werelderfgoed.

De gastvrouw van Ensenada, Tine De Bruyker, is erkend stadsgids in Brugge. Haar vader, een bekend gezicht in de stad,  was ook gids en Tine zelf is in Brugge geboren en getogen. Ze kent de historische stad dus op haar duimpje. Al jaren leidt ze met veel plezier kleine groepen mensen rond. Om Brugge in al zijn facetten te leren kennen is Tine de aangewezen persoon.
Als Ensenadagast kunt u vooraf aangeven wat u het meest interesseert. Ze leidt u dan persoonlijk door het Brugge dat ú wilt zien. Van een boottochtje op de reien langs de mooiste plekjes van de stad, tot een bezoek aan musea en historische gebouwen; misschien wel eens lekkere Brugse chocolade snoepen of bierproeven, of een typische Brugse lunch of diner in een toprestaurant. Natuurlijk kunt u in combinatie met de rondleiding ook zelf wat door de stad slenteren, of heerlijk gaan winkelen.

Brugge arrangement

Een citytrip Brugge ofwel stedentrip Brugge is het meest ideaal te ontdekken vanuit Guesthouse Ensenada. Uw gastvrouw Tine is geboren en getogen in Brugge én ook erkend stadsgids van Brugge.  Zij kan u de leukste plekjes en restaurantjes en cafeetjes aanbevelen. Op 35 minuten staat u in het centrum van Brugge. Parkeren kunt u in de ondergrondse parking Parking 't Zand.  U krijgt van ons een duidelijke plattegrond mee, wij wijzen u op de parkeermogelijkheden en regelen voor u een inspirerende stadsgids die u de leukste plekjes en de beste chocolatiers kan laten zien. De rondleiding is € 60 voor 2 personen. Hiervoor krijgt u 2 uren vol belevenis. Het is ook mogelijk om de rondleiding 'de zes zoete zonden' te boeken, meer informatie hierover op aanvraag.

 

       

 

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info