Citytrip Brugge

In 30 minuten staat u in deze betoverende Vlaamse stad. Parkeren kunt u in de ondergrondse parking Parking ‘t Zand. U krijgt van ons een duidelijke plattegrond mee en wij wijzen u op de parkeermogelijkheden.  Wij kunnen ook een inspirerende stadsgids voor u regelen, die u de leukste plekjes en de beste chocolatiers kan laten zien. De rondleiding bedraagt € 75,-. Hiervoor krijgt u 2 uren vol belevenis.

De gastvrouw van Ensenada, Tine, is erkend stadsgids in Brugge. Haar vader, een bekend gezicht in de stad, was ook gids en Tine zelf is in Brugge geboren en getogen. Ze kent de historische stad dus op haar duimpje. Al jaren leidt ze met veel plezier kleine groepen mensen rond. Om Brugge in al zijn facetten te leren kennen is Tine de aangewezen persoon.

Als Ensenadagast kunt u vooraf aangeven wat u het meest interesseert. Ze leidt u dan persoonlijk door het Brugge dat ú wilt zien. Van een boottochtje op de reien langs de mooiste plekjes van de stad, tot een bezoek aan musea en historische gebouwen; misschien wel eens lekkere Brugse chocolade snoepen of bierproeven, of een typische Brugse lunch of diner in een toprestaurant. Natuurlijk kunt u in combinatie met de rondleiding ook zelf wat door de stad slenteren, of heerlijk gaan winkelen. Grote Parking ‘t Zand 🅿️ en bij Station 🅿️