Food | Muziek | Trouwen

Vanaf vandaag zijn wij open met een nieuw concept!

Met Grand Café El Molino combineren we onze gastvrijheid met gezelligheid, muziek en food.

Open
Vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 20:00 uur

Kom genieten van de bourgondische omgeving met prachtig uitzicht op de molenkreek. Ideaal voor een lekkere lunch, borrel of kleine bites gemaakt van lokale streekproducten. Onze tosti’s, forcaccia en appeltaart worden bereid van onze eigen biologisch gemalen meel!

Bekijk website

Toscaanse trouwlocatie in Zeeland

Zoek jij nog een romantische trouwlocatie omdat je binnenkort samen met jouw geliefde in het huwelijksbootje stapt?  Van trouwceremonie tot familiefeest inclusief overnachting op het mooiste plekje van Zeeland. Bij ons kun je alles tot in de puntjes regelen om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Meer info

Agenda: Food meets music

Op 5 november19 november en 3 december organiseert Ensenada in samenwerking met de Kromme Watergang** een Zeeuwse tapasavond op Spaanse wijze.

De avond start om 19:00 en vanaf 21:00 zingt er een top zangeres jaren 70 tot 90 muziek om er een fantastische avond van te maken.

Het tapasmenu inclusief live muziek € 60 p.p. (excl. dranken).

Aanmelden voor de tapasavond kunt u doen door te mailen naar info@elmolino.nl

Meer info

Geschiedenis van de Hulsters' molen

Het molenerf kent een rijke geschiedenis en is al voor meer dan 200 jaar in de familie. Zo heeft de molen o.a. een belangrijke rol gespeeld in het verzet tijdens de tweede wereld oorlog.

Lees meer