Etablissement 1880

Etablissement 1880

In etablissement 1880 staat pure verwennerij centraal. Met hun bijzondere Franse keuken kunnen ze elk culinair hart sneller laten slaan. Hun menu is steeds een verassing waarbij u de keuze krijgt tussen vis en vlees. Ook hier weet men dat wijn en diner onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn waardoor ze enkel de beste wereldse wijnen schenken.

Dit alles kunt u beleven in een zeer rustiek pand, op de markt van het pittoreske dorpje, Groede. Eenmaal binnen kunt u proeven van een chique en ongedwongen sfeer waarin de karakteristieken van het oude pand goed tot hun recht komen.

Alsof dit alles het water nog niet genoeg in de mond brengt, bezit dit etablissement een tuin die bij mooi weer omgetoverd wordt tot openlucht-restaurant.

Molenkreekarrangement

Ensenada en etasblissement 1880 bieden u samen een verukkelijk molenkreek arrangement aan. Dit houdt in dat u vooreerst ontvangen wordt in Guesthouse Ensenada. U verblijft hier drie dagen in Suite naar keuze*. Daarnaast geniet u van een compleet verzorgde avond in Etablissement 1880, bestaande uit: Champagne als aperitief, viergangen verrassingsmenu met keuze tussen vis of vlees in het hoofdgerecht, een bijpassend wijnarrangement en koffie na ( overige dranken dienen bij het restaurant afgerekend te worden). Het taxivervoer van en naar het restaurant, wordt u tevens gratis aangeboden.

De prijs voor dit arrangement bedraagt €310,00 per persoon, op basis van twee personen (inclusief taxivervoer ).  Voor de Romantico suite met uitzicht op de kreek vragen wij een toeslag van €20 per nacht. 

In "Cosmopolitan" noemde drie-sterrenkok Sergio etablissement 1880, naast Pure C, als een van zijn favoriete restaurants in de buurt.

In 2015 is Etablissement 1880 verhuist naar de andere kant van de markt in Groede. Een toplocatie in een uniek pand met sfeervolle inrichting!

Locatie

Markt 9
4503 AG Groede - Nederland
www.etablissement1880.nl

Powered by Qualion Finance

Openingstijden

  • dinsdag en woensdag gesloten

 

 

Bewaren

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info