Etablissement 1880

Etablissement 1880

In etablissement 1880 staat pure verwennerij centraal. Met hun bijzondere Franse keuken kunnen ze elk culinair hart sneller laten slaan. Hun menu is steeds een verassing waarbij u de keuze krijgt tussen vis en vlees. Ook hier weet men dat wijn en diner onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn waardoor ze enkel de beste wereldse wijnen schenken.

Dit alles kunt u beleven in een zeer rustiek pand, op de markt van het pittoreske dorpje, Groede. Eenmaal binnen kunt u proeven van een chique en ongedwongen sfeer waarin de karakteristieken van het oude pand goed tot hun recht komen.

Alsof dit alles het water nog niet genoeg in de mond brengt, bezit dit etablissement een tuin die bij mooi weer omgetoverd wordt tot openlucht-restaurant.

Molenkreekarrangement

Ensenada en etasblissement 1880 bieden u samen een verukkelijk molenkreek arrangement aan. Dit houdt in dat u vooreerst ontvangen wordt in Guesthouse Ensenada. U verblijft hier drie dagen in Suite naar keuze*. Daarnaast geniet u van een compleet verzorgde avond in Etablissement 1880, bestaande uit: Champagne als aperitief, viergangen verrassingsmenu met keuze tussen vis of vlees in het hoofdgerecht, een bijpassend wijnarrangement en koffie na. Het taxivervoer van en naar het restaurant, wordt u tevens gratis aangeboden.

De prijs voor dit arrangement bedraagt €304,00 per persoon, op basis van twee personen (inclusief taxivervoer). De overige dranken dienen bij het restaurant te worden afgerekend. Voor de Romantico suite met uitzicht op de kreek vragen wij een toeslag van €20 per nacht. 

In "Cosmopolitan" noemde drie-sterrenkok Sergio etablissement 1880, naast Pure C, als een van zijn favoriete restaurants in de buurt.

In 2015 is Etablissement 1880 verhuist naar de andere kant van de markt in Groede. Een toplocatie in een uniek pand met sfeervolle inrichting!

Locatie

Markt 9
4503 AG Groede - Nederland
www.etablissement1880.nl

Powered by Qualion Finance

Openingstijden

  • dinsdag en woensdag gesloten

 

 

Bewaren

Foto's

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info