Restaurant De Kromme Watergang **

Edwin Vinke - De Kromme Watergang

Edwin Vinke heeft de afgelopen jaren een hoog niveau bereikt in zijn geweldige bereidingen van onder meer oesters, coquilles en langoustines - lichtvoetig, zonder boter, zuiver en speels. Pure creativiteit, gedurfde combinaties en smaken. Vis, schaal- en schelpdieren op zijn mooist, gemaakt door een buitengewoon creatieve chef. Niet voor niets kreeg De Kromme Watergang een Michelinster. En op 28 november 2011 een tweede ster. Een fantastische bekroning op zijn werk!

Edwin kookt met passie en respect voor het eerlijke product. Wie gaat eten bij Edwin en Blanche in de Kromme Watergang is een culinair avondje uit met mensen die plezier hebben in hun vak. Dat merk je aan de gerechten, de wijn en de sfeer. Deze passie voor hun werk werd in 2017 dan ook bekroond door de restaurant awards 2017 met een prijs voor het beste visrestaurant van Nederland.

Hij heeft zijn kookstijl de afgelopen jaren geperfectioneerd en zijn restaurant tot grote hoogte gebracht en behoort tot de culinaire top van Nederland. Onlangs bij Gault Millau, 18,5 punten gehaald. Een topprestatie van Edwin en zijn team!

Interesse? Wij reserveren voor u de tafel en verzorgen het vervoer naar en van het restaurant.

Een fantastische prestatie voor sterrenkok Edwin en zijn team. Het behouden van de tweede Michelinster in 2016. Wij feliciteren Edwin, Blanche en hun team opnieuw met deze unieke waardering.

Ensenada en restaurant De Kromme Watergang hebben voor U 2 bijzondere arrangementen samengesteld :

Het Sterrenarrangement

U overnacht 2 nachten in the most beautiful guesthouse in een Suite naar keuze*. u geniet van een 7 gangenmenu in sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het taxivervoer van en naar het guesthouse krijgt u hierbij gratis aangeboden. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze fietsen met onze panoramaroute langs de kust. Voor de elektrische fietsen rekenen wij een toeslag van €25. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze sauna met prachtig uitzicht op de kreek.
» Dit voor de prijs  van € 352,00 per persoon (taxivervoer is inbegrepen, dranken dienen in het restaurant te worden afgerekend). *Voor de Romantico Suite met uitzicht op de kreek, vragen wij een toeslag van € 20 per nacht.

Het Polderarrangement

U overnacht 2 nachten in the most beautiful guesthouse in een Suite naar keuze. u geniet van een 5 gangenmenu in sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Dit is inclusief het taxivervoer van en naar het guesthouse. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze fietsen met onze panoramaroute langs de kust  of gebruik maken van onze sauna met zicht op de kreek.
» Dit voor de prijs  van € 304,00 per persoon (taxivervoer is inbegrepen, dranken dienen in het restaurant te worden afgerekend).  *Voor de Romantico Suite met uitzicht op de kreek, vragen wij een toeslag van € 20 per nacht.

Fruit de Mer op eigen terras bij Guesthouse Ensenada

Geniet van een heerlijke Fruit de Mer op eigen terras van tweesterren kok Edwin Vinke, € 85 per persoon inclusief amuses en dessert. Graag 2 dagen op voorhand reserveren. Alleen mogelijk bij de Romantico Suite. 

Slijkplaat 6
4513 KK Hoofdplaat - Nederland
tel +31 (0)117 34 86 96
www.krommewatergang.nl

Powered by Qualion Finance

Openingstijden

  • lunch van 12.00 uur tot 14.30 uur
  • diner van 18.30 uur tot 21.00 uur
  • maandag en dinsdag zijn onze sluitingsdagen (uitgezonderd feestdagen)

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info