Speciaal winterarrangement

Nieuw winterarrangement

2020 was/isop zijn zachtsuitgedrukt een heel bijzonder jaar. Het coronavirus heeft ons immers op alle mogelijke vlakken getroffen … De mooiste periode van het jaar én het nieuwe jaar staan thans voor de deur. Hoogste tijd voor een extra portie quality-time ! En wat is er nu heerlijker dan tijdens die dagen in de watten gelegd te worden in het beste viersterrenhotel van Nederland.
Van vrijdag 20 NOVEMBER tot en met zondag 20 DECEMBER 2020 kan je er -in een sfeervol én coronaproof kerstdecor- terecht voor het SPECIALE WINTERARRANGEMENT, waarbij je kunt genieten van allerlei extra’s:
* 10% korting per overnachting;
* gratis welkomstdrankje;
* gratis gebruik van sauna en fietsen (inclusief lunchpakket!);
* mogelijkheid om ’s avonds bij ons een exclusief take-away-gerecht te degusteren van enkele vooraanstaande sterrenrestaurants en bistro’s uit de buurt.
Het spreekt vanzelf, dat hierbij álle mogelijke corona-maatregelen steeds worden gerespecteerd. Alvast één goede raad: indien je wil ingaan op dit unieke aanbod, boek dan alvast tijdig, want het aantal plaatsen is nu reeds beperkt ! Voor info & reservering raadpleeg aub info@guesthouseensenada.eu of contacteer ons via tel. +31 117 420 075.