Relatiegeschenk

Je geliefde verrassen met een romantisch verblijf in een bijzonder guesthouse? Een exclusief en luxueus geschenk voor vrienden, familie of zakenrelatie? Vraag vrijblijvend informatie over onze cadeaubonnen.

Een romantisch cadeau of cadeau voor vader – moeder, vriend of collega

Geef een uniek cadeau : een overnachting in Guesthouse Ensenada. Uw geliefde, vader, moeder, vriend of collega zullen zeer blij verrast worden! De suite Ensenada is tevens bijzonder geschikt als huwelijkscadeau. Wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Het cadeau kan ook in combinatie met Sterrenrestaurant de Kromme Watergang.

Een cadeau voor uw vriendengroep (vanaf 6 tot 14 personen)

U overnacht twee nachten in Guesthouse Ensenada. De eerste dag bezoekt u Brugge en krijgt u een rondleiding van uw Brugse gastvrouw Tine waarmee u de mooiste plekjes van deze fascinerende stad ontdekt. ’s Avonds kunt u in Brugge dineren waarna u door ons weer opgehaald wordt. Eens terug thuis kunt u onder het genot van een glaasje wijn in ons cafeetje “Los Amigos” , aan de kreek, de belevenissen met elkaar delen. De volgende dag heeft u de mogelijkheid om naar de mondaine badplaats Knokke te gaan, of rustig te vertoeven aan het zwembad van Ensenada . ’s Avonds dineren bij sterrenrestaurant Pure C of “de Kromme Watergang”. Hierbij kan er “after-dinner-service” aangeboden worden.

Een relatiegeschenk voor uw beste klant of cliënten (vanaf 2 personen)

Uw clienten worden op hartelijke wijze ontvangen en overnachten in een van onze sfeervolle suites. Wij werken samen met Latrinite* ,Etablissement 1880, Spettters* en Edwin Vinke van De Kromme Watergang** waar U een diner wordt aangeboden, inclusief wijnarrangement. Natuurlijk wordt hierbij after-dinner-service aangeboden. Zie voor prijzen de cculinaire toppers.

U heeft, naast onze geschenken, de mogelijkheid om zelf een cadeau samen te stellen. Hierbij proberen wij zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, binnen uw aangegeven budget.

Ook een waardebon van Ensenada is mogelijk.

 

Hierin kunt u opnemen:

  • Een tweedaags golfarrangement (Oostburg - Damme)
  • Een tweedaags fietsarrangement (Panorama fietsroute met leuke stops)
  • Een bezoek aan Brugge / Knokke /Sluis
  • Tweedaags arrangement “eten bij de culinaire toppers” (-oa “Kromme Watergang” **)

 

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info