Faciliteiten

Modern comfort is in iedere kamer/suite subtiel gecombineerd met authentieke bouwmaterialen. Dat betekent uitstekende voorzieningen in een landelijke sfeer. De kamers zijn warm en knus in de winter en koel in de zomer, zoals vaak het geval is bij oude gebouwen. Ieder verblijf heeft z’n eigen voordeur; in de zomer kunt u heerlijk buiten zitten op uw eigen terras. Het ruime – verwarmde – zwembad is altijd dichtbij. Wie de natuur van dichtbij wil meemaken kan een stekje aan de kreek zoeken, op een van de vele terassen.

Ontbijtruimte

Ontbijt

De ontbijt- annex vergaderkamer is een verhaal op zich. Het is een voormalige koeienstal, die met respect voor de authentieke sfeer, werd verbouwd en uitgebreid. Tijdens de bouw in 2008 besloten Tine en Robert een dichtbij staande es, daterend uit 1920, te sparen. De schuur werd er vervolgens omheen gebouwd: er groeit dus een dikke boom zó door het dak naar buiten. In de kamer is een open haard en er staat een jukebox uit 1947. Buiten is een houtgestookte haard met gezellig terrasje. Hier kunt u met vrienden of collega’s genieten van een goed glas wijn en al pratend af en toe zelf een blokje hout op het vuur gooien.

Tine's Wijnbar

Cafeetje Los Amigos

Onze Wijnbaar aan de kreek, met zijn intiem terras en sfeervolle verlichting is een paradijs voor romantische zielen. Samen staren naar de ondergaande zon, genieten van de geluiden uit de natuur, glaasje wijn erbij, wat wil je nog meer… Maar u kunt hier natuurlijk ook met uw vrienden of collega’s een klein feestje bouwen. In Tine's wijnbar neemt u zelf iets te knabbelen of te drinken uit de goed gevulde bar, muziekje erbij en de avond kan niet meer stuk.

Tine's winkeltje

Tine's winkeltje

Doorheen de jaren bracht Tine allerhande curiosa mee vanop haar reizen. In haar winkeltje krijg je nu de kans om naar hartenlust te winkelen, alsof je een kleine wereldreis maakt. Hier ontdek je Ensenada op een nieuwe manier. Tine's winkeltje is toegankelijk voor al onze gasten die betoverd werden door de uitstraling van Ensenda. Tevens kun je hier heel wat ideeen opdoen om van je eigen plekje een heus paradijs te maken. Wens je tips ? Dan staat gastvrouw Tine altijd voor je klaar!

Zwembad

Zwembad

Het zwembad ligt centraal op het landgoed. In 2002 werd op de plaats van de oude mestput een verwarmd zwembad van 9 x 5 meter aangelegd. Vanuit het water heeft u een prachtig uitzicht op de Molenkreek en de landerijen.

Jeu de boules

Jeu de boules

 

Molenkreek / Vissen

Molenkreek

U kunt gezellig, vanaf het terras, vissen in de Molenkreek. Hier kunt u o.a. karpers vangen, er wordt met mais en brood gevist.

Sauna

Sauna

Na een dag vol activiteiten, kunt u hier helemaal tot rust komen. De sauna is gelegen naast het zwembad, centraal ophet landgoed. Door haar excellente ligging, heeft u een adembenemend uitzicht op onze molenkreek.

Waterfiets

Waterfiets

Bent u sportief aangelegd en wilt u onze molenkreek helemaal leren kennen ? Dan mag de waterfiets niet aan uw vakantie ontbreken. De aanlegsteiger bevindt zich aan het cafeetje waardoor u rechtstreeks kunt gaan napraten, met een glaasje wijn.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Bij Ensenada kunt u elektrische fietsen huren waar u de streek mee kunt verkennen. Er zijn prachtige fietsroutes langs de kust, naar Knokke, Sluis en Brugge. De fietsen hebben een actie radius van 80 kilometer. Een topbeleving op onze nieuwe elektrische fietsen!

Pony’s

Pony

Terwijl u een heerlijke duik neemt, een glaasje spaanse wijn drinkt of uw kinderen toejuicht, kunnen zij de pony’s berijden. Bij ensenada lopen er vier pony’s – Roxy, Perla, Star en Ocean - waaronder twee chetlanders. Dit is onder begeleiding van onze dochter, Megan, die de ultieme paardenliefhebster is.

Eigen Taxi-service

Airpo Taxi Service

Servicedienst naar:(oznze eigen shutteldienst)

  • Restaurant Spetters*
  • Restaurant De Kromme Watergang **
  • Restaurant La Trinité *
  • Etablissement 1880
  • ... en andere restaurants

www.airpotaxiservice.be

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info