Landgoed

Publicaties

Publicaties

 

Meer info

Unieke ligging

Unieke ligging

Ensenada ligt in Zeeuws-Vlaanderen, het meest zuidwestelijke stukje Nederland. De streek wordt vanwege de unieke ligging ook wel ‘landje apart’ genoemd. Hier vloeien Nederland en België ongemerkt in elkaar over. Zeeuws-Vlaanderen geniet ieder jaar opnieuw van de meeste zonuren van Nederland. De historische stad Brugge, gezelligheid in Sluis, de culinaire wereldtop, de schoonste stranden van Nederland en fantastische golfbanen, het is er allemaal. U zult vooral de gemoedelijke sfeer van deze streek waarderen, maar ook de ruimte en rust voor wie het zoekt. Vanaf Ensenada is genieten op topniveau binnen dertig minuten bereikbaar.

Meer info

Geschiedenis

Geschiedenis

De omgeving van Ensenada heeft een boeiende geschiedenis waarin vele bezetters, stormen en overstromingen een grote rol spelen.

Meer info

Molen

Molen

Rond 1654 werd er een houten molen gebouwd op de plaats naast de oude graanopslag. In 1812, onder het regime van Napoleon, werd de molen gedwongen verkocht omdat de eigenaar Isaac Lijnbaert hoge schulden had. Daarbij werd toen gebruik gemaakt van brandende kaarsen. Vóórdat een kaars uitwas, kon men een bod uitbrengen.

Meer info

Faciliteiten

Faciliteiten

Modern comfort is in iedere kamer/suite subtiel gecombineerd met authentieke bouwmaterialen. Dat betekent uitstekende voorzieningen in een landelijke sfeer. De kamers zijn warm en knus in de winter en koel in de zomer, zoals vaak het geval is bij oude gebouwen. Ieder verblijf heeft z’n eigen voordeur; in de zomer kunt u heerlijk buiten zitten op uw eigen terras. Het ruime – verwarmde – zwembad is altijd dichtbij. Wie de natuur van dichtbij wil meemaken kan een stekje aan de kreek zoeken, op een van de vele terassen.

Meer info

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info