Kamers

De kamers en suites zijn unieke vertrekken, gebouwd in een oude koeienstal en de vroegere graanopslagplaats, de ‘graenpesel’. Ze hebben allemaal een eigen voordeur en terras en zijn verschillend van sfeer. Sanitair, vloeren, kleuren en inrichting zijn passend bij de ruimte en het thema gekozen. Sommige authentieke delen zijn gerestaureerd, zoals de eiken balken. U zult de eerste tien minuten van uw verblijf ademloos rondkijken. Fraaie oude balken, originele tegeltjes, héél bijzonder sanitair, mooie vloeren, alles past bij elkaar. Modern comfort hoort er uiteraard bij. En wanneer u vanuit uw kamer of suite naar buiten kijkt, zult u genieten van het landelijke uitzicht.

Romantico suite

Romantico suite

Bij Guesthouse Ensenada hebben we er een unieke suite in eigen stijl bij: "De Romantico Suite". Een nacht in de Romantico suite is er één om nooit te vergeten. Vanuit het bed heeft u prachtig uitzicht op de Molenkreek, u kunt nu letterlijk de zon zien ondergaan achter het bourgondische Zeeuwse Landschap. De Romantico suite heeft een eigen terras, waarbij we de mogelijkheid bieden om te genieten van een fruit de Mer. Geheel verzorgt door 2 sterren kok Edwin Vinke (de Kromme Watergang**).

Meer info en prijzen

Polder suite

Polder suite

De Polder suite heeft de gezellige sfeer van een traditionele Zeeuws-Vlaamse polderwoning. De kamer ligt direct aan het zwembad en heeft een prachtig uitzicht over de akkers, weiden en kreek. U ziet vanuit uw kamer de Devon & Cornwall Longwool schapen en de pony’s lopen en hoort de watervogels bij de kreek.

Meer info en prijzen

Ensenada suite

Ensenada suite

Vanuit de romantische Ensenadasuite, bovenin de oude 'graenpesel' heeft u door de wijd openslaande vensters een fantastisch uitzicht over de weidse polder en kunt u de eendjes in de kreek bijna aanraken. De Ensenadasuite is prachtig ingericht. Het ademt een unieke nostalgische sfeer, maar is ook verrassend fris door subtiel gebruik van kleuren.

Meer info en prijzen

Molen suite

Molen suite

De Molensuite is een voormalige koeienstal, en in de tweede wereldoorlog waren hier geallieerde piloten ondergedoken. Nu is het een gezellige suite die van alle gemakken is voorzien, en volledig in de sfeervolle molenstijl is gebouwd en ingericht. De suite heeft twee verdiepingen. Beneden, in de nostalgische kamer, kunt u gezellig zitten. Op de bovenverdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, zodat u hier eventueel met vier personen kunt overnachten. U kijkt uit op de tuin met vele verschillende fruitbomen.

Meer info en prijzen

Brugse suite

Brugse suite

Ensenada en Brugge hebben een band. Gastvrouw Tine is er immers geboren. In de Brugse suite waant u zich in de historische stad. Het vertrek, gebouwd in de voormalige koeienstal, is grotendeels gebouwd uit authentieke Brugse materialen en heeft een slaapverdieping. Beneden kunt u gezellig zitten en genieten van heerlijke gekoelde Brugse producten, zoals chocolade en Brugse Zot; een heerlijk bier. Ondertussen bewondert u door de mooie oude venstertjes het landelijke uitzicht en de molenkreek.

Meer info en prijzen

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info