Business

Business arrangementen

Ensenada is voor overleg op topniveau de locatie bij uitstek. Het buitenverblijf wordt in zijn geheel verhuurd, dus er zijn geen andere gasten. Ver weg van alle drukte kan een groep van maximaal tien personen hier in alle rust tot de nieuwe inzichten en ideeën, en de juiste beslissingen komen. Voor een scherp denkproces moeten mensen zich prettig voelen en op tijd ontspannen. En daarin is Ensenada werkelijk uniek. De kamers en suites zijn comfortabel en sfeervol, maar ook de omgeving zorgt voor inspiratie: na een dag overleg in de authentieke schuur, met alle faciliteiten, garandeert Ensenada belevenissen op topniveau. Dineren bij sterren restaurants,incl taxi vervoer, golfen op toplocaties en een onvergetelijke stadwandeling door Brugge, een sportieve fietstocht met uw collega's, alles is mogelijk. Natuurlijk kunt u ook een frisse duik nemen in het zwembad of genieten van de ondergaande zon bij het cafeetje aan de kreek. Hier bevindt zich uw eigen loungeterras waar u met medebestuurders kunt praten onder het genot van een goed glas wijn.
Ensenada is een inspirerende plaats, waar een team van bestuurders prima werk kan leveren, en er toch even helemaal uit is.

Mogelijkheden

Ieder arrangement is maatwerk. Neem daarom contact op met Ensenada voor de mogelijkheden en prijzen. Zo kunnen we voor u en uw collega’s een unieke belevenis realiseren die zich zeker zal terugverdienen.

Foto's

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info