Onthaast-arrangement

Wilt U eens ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Heeft U nieuwe energie nodig en wilt U uitgerust terug thuiskomen ? Dan is het Ensenada "Onthaast-arrangement" voor U een uitkomst…

U verblijft 4 dagen bij Guesthouse Ensenada in de Romantico suite of Suite naar keuze. De Romantico suite bevindt zich op een apart eilandje met heerlijke hangmaten, privéterras en maar op 5 meter gelegen van kreek, wat dus voor een bijzonder mooi uitzicht zorgt.

1e dag

Bij aankomst een welkomstdrankje en overhandiging van een exemplaar van onze unieke glossy "Ensenada Magazine".

2e dag

De "Sauna-dag". U verblijft 's morgens in Guesthouse Ensenada, waar u gebruik kunt maken van de Sauna, incl. badjas en handdoeken. U geniet van het prachtige uitzicht op de kreek. U kunt ook gebruik maken van ons verwarmd buitenzwembad.

's middags wordt u rond 13.00 verwacht voor de lunch bij topsterrenrestaurant La Trinite*. Na de lunch kunt u een wandeling maken door het pittoreske Sluis.

OF

Een dagje Brugge. Gastvrouw Tine, voorziet u van alle informatie. U wordt gebracht en gehaald met onze eigen shuttledienst.

 's Avonds geniet u van heerlijk brood van het Vlaamsch Broodhuis met een lekkere kaasplank.

 3e dag

De panorama-fietsroute, met gebruik van onze fietsen. Langs het strand komt u leuke paviljoens tegen. Geniet van de prachtige polder- en duinlandschappen met zicht op zee (35 km). Tevens kunt U gratis alle gezonde drankjes uit onze minibar nuttigen : Appelaere, Sinaasappelaere, Sourcy, koffie, thee,… EN er staat een mooie fruitmand op uw kamer.

4e dag

U gaat weer naar huis toe na een uitgebreid ontbijtbuffet, en U heeft weer nieuwe energie opgedaan…

Dit unieke arrangement wordt U aangeboden voor de prijs van 330,- Euro per persoon (exclusief dranken bij de lunch).

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info