Royal Zoute Golf Club

Royal Zoute Golf Club

De Royal Zoute Golf Club, gelegen op 25 minuten van Ensenada, behoort tot de beste en mooiste golfvoorzieningen van Europa. De Club ligt vlak aan zee, in een schitterend landschap van duinen, bomen en hagen. De laatste drie Opens van België werden hier gespeeld. De grote 18 holes Championship course, genaamd 'L'Extérieur' loopt langs een kleinere 18 holes Executive course - l'Intérieur. De 19th hole kunt u 'thuis' genieten: op het terras van ons eigen gezellige cafeetje aan de kreek. Vervoer van en naar de golfbaan kan worden verzorgd.

U kunt stijlvol overnachten bij Ensenada combineren met één of meerdere dagen golfen in Knokke. Natuurlijk kunt u ook een balletje slaan op de golfbanen in Damme en Oostburg. Wij regelen alles. Ook clinics, eventueel met vrienden of collega's, zijn een mogelijkheid. U kunt uw verblijf perfectioneren met een onvergetelijk diner in  De Kromme Watergang (**) ,en er ook nog een boeiende stadswandeling door Brugge aan toevoegen.

Mogelijkheden

Ieder arrangement is maatwerk. Neem daarom contact op met Ensenada voor de mogelijkheden en prijzen. Zo kunnen we voor u, uw vrienden of collega's een unieke belevenis realiseren.

Locatie

Caddiespad 14
8300 Knokke-Heist - België
tel. +32 (0)50 60 16 17
www.zoute.be

Foto's

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info