Damme Golf & Country Club

Damme Golf & Country Club

De Damme Golf & Country Club straalt vooral rust en sfeer uit. De Club ligt in een idyllisch polderlandschap met weiden, sloten en knotwilgen, op slechts dertig minuten afstand van Ensenada. De 18 holes baan biedt veel natuurlijke hindernissen en is een boeiende uitdaging voor elke golfspeler. Beginners kunnen terecht op het 9 holes parcours. De 19th hole kunt u 'thuis' genieten: op het terras van ons eigen gezellige cafeetje aan de kreek.

U kunt stijlvol overnachten bij Ensenada combineren met één of meerdere dagen golfen in Damme. Natuurlijk kunt u ook een balletje slaan op de golfbanen in Oostburg en Knokke. Wij regelen alles. Ook clinics, eventueel met vrienden of collega’s, zijn een mogelijkheid. U kunt uw verblijf perfectioneren met een onvergetelijk diner in  het top restaurant            De Kromme Watergang **  en er is ook nog een boeiende stadswandeling door Brugge aan toevoegen.

Mogelijkheden

Ieder arrangement is maatwerk. Neem daarom contact op met Ensenada voor de mogelijkheden en prijzen. Zo kunnen we voor u, uw vrienden of collega’s een unieke belevenis realiseren. en alles voor U regelen.

Locatie

Doornstraat 16
8340 Sijsele, Damme - België
tel. +32 (0)50 35 35 72
www.dammegolf.be

Foto's

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info