Golf

Het weidse Vlaamse en Zeeuws-Vlaamse landschap biedt volop ruimte aan prachtige golfbanen. In een straal van dertig kilometer rond Ensenada zijn er drie, allemaal van topniveau. U kunt uw comfortabel verblijf op het landgoed combineren met golf spelen. Gewoon spelen of een clinic, alleen of met vrienden of collega's, Ensenada regelt alles: Uw lucnh pakket,uw sterre restaurant, bistro,start tijden enz

Golf & Country Club Oostburg

Golfclub Oostburg

Golfclub Oostburg is een golf en country club, gelegen op tien minuten van Ensenada. De Club heeft een indrukwekkend clubhuis in Engelse stijl en een 18 holes Championship course. Ensenada biedt u verschillende arrangementen voor overnachtingen en golf, eventueel in combinatie met culinaire hoogstandjes en een bezoek aan Brugge. Ook is het mogelijk golflessen te nemen in Oostburg.

Meer info

Damme Golf & Country Club

Golf & Contry Club Damme

Gastheer Robert Malcorps is al jaren lid van de Damme Golf & Country Club en kan deze dan ook sterk aanbevelen. Deze club ligt tussen de historische steden Brugge en Damme, op dertig minuten afstand van Ensenada. Er is een 18 en een 9 holes baan. Ensenada biedt u verschillende arrangementen voor overnachtingen en golf, eventueel in combinatie met culinaire hoogstandjes en een bezoek aan Brugge.In  juni 2014 zijn er 9 nieuwe extra top holes  klaar.

Meer info

Royal Zoute Golf Club

Royal Zoute Golf Club

De Royal Zoute Golf Club is een van de mooiste en grootste golfterreinen van Europa. De Club heeft twee keer 18 holes. De ligging is uitstekend, middenin het oude duingebied van het Zoute. Ensenada biedt u verschillende arrangementen voor overnachtingen en golf, eventueel in combinatie met culinaire hoogstandjes en een bezoek aan Brugge.

Meer info

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info