Restaurant Spetters *

Restaurant Spetters

Chef-kok Laurent Smallegange volgde zijn opleiding aan Hotelschool Ter Groene Poorte en werkte bij enkele gerenommeerde zaken zoals, de Kromme Watergang**, Oud Sluis*** en de Librije***. Laurent volgt het seizoen met fijne en pure producten die op creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.

Laurent zegt dan ook over hun hernieuwde samenwerking:
‘Onze gezamenlijke ambitie is de gastronomie van Zeeland en omstreken te verrijken en een eigen culinaire weg in te slaan’, aldus Smallegange.

Op 25 november 2013 gingen Laurent en Wouter naar Maastricht om hun collega’s aan te moedigen bij de uitreiking van de Michelin Sterren. Tot hun grote verbazing vielen ze zelf in de prijzen. Robert en Tine willen ze dan ook van harte feliciteren met deze fantastische bekroning van hun harde werken.

Ook is Laurent Smallegange uitgeroepen tot Belofte van het Jaar 2015 in de GaultMillau gids. Hij wordt in de gids geprezen om zijn eigentijdse handschrift, ondanks zijn jonge leeftijd.

Verder zijn wij heel trots op de samenwerking die we zijn aangegaan met Spetters* voor het VTM programma "Vier in Bed". Met meer dan 720.000 kijkers, kunnen we spreken van een succesvolle aflevering en hebben wij hele vele leuke reacties gehad.

Jachthavenarrangement

Samen met Restaurant Spetters hebben wij een mooi arrangement uitgewerkt: u verblijft 3 dagen in ons mooie Guesthouse in Suite naar keuze. Op de 2e avond van het arrangement gaat u genieten van een heerlijk 4-gangen diner (excl. dranken) bij Restaurant Spetters. Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van onze fietsen of sauna. U krijgt dan van ons een mooie fietsroute (panoramaroute) aangeboden. Deze panoramaroute van ongeveer 35 km brengt u langs onze mooie kust en binnenlanden. U fietst ook langs Sterrenrestaurant Spetters*. Zo kunt u alvast een indruk op doen van het restaurant waar u gaat eten. Het taxivervoer van en naar het restaurant wordt u in dit arrangement gratis aangeboden. Dit alles voor € 248,00 per persoon.

Locatie

Kaai 5
4511 RC Breskens - Nederland
Tel: + 31 (0)117 381223
www.restaurantspetters.nl

Powered by Qualion Finance

Openingstijden

  • Lunch van 12.00 tot 15.00 uur
  • Diner van 18.00 tot 21.00 uur
  • Bubbles & Bites vanaf 17.00 uur
  • Zondag doorlopend geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Maandag en dinsdag is Spetters gesloten

 

Bewaren

 

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info