Restaurant La Trinité *

Etablissement 1880

Chef François de Potter is een selfmade man en heeft reeds een hele culinaire weg afgelegd. De productkeuken van François de Potter is gecharmeerd door haar evenwichtig opgebouwde gerechten waarbij veel aandacht gaat naar diepgang in smaak en finesse. Uitgangspunt is respect voor wat onze wisselende seizoenen aan lekkers te bieden hebben. Koppel hieraan een technisch virtuoos gedreven chef die graag werkt met een uitnodigende, decoratieve bordspiegel en men ervaart la Trinité als een restaurant met een heel eigen swing. Een internationaal georiënteerde wijnkaart biedt passende referenties uit alle wijnstreken.

Sedert 2010 kreeg la Trinité van Evelyne en François een welverdiende Michelinster. Daarmee zet la Trinité haar indrukwekkende opmars in culinair Nederland verder. Eveline Scholtes is uitgekozen door de GaultMillau als gastvrouw voor het jaar 2014!

We maakten twee arrangementen alwaar u optimaal van Ensenada en  restaurant La Trinite kunt genieten :

Arrangement Copains

U overnacht 2 nachten in the most beautiful guesthouse in een Suite naar keuze*. U geniet van een 4-gangenmenu in sterrenrestaurant La Trinité. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze fietsen met onze panoramaroute langs de kust. Bij gebruik van onze elektrische fietsen, rekenen wij een toeslag van €25 . Daarnaast kunt u gebruik maken van onze sauna met prachtig uitzicht op de kreek. Dit voor een prijs van €250 (exclusief dranken) per persoon*. Het taxivervoer van en naar het restaurant wordt gratis aangeboden.

Arrangement La Bouche, La Main

U overnacht 2 nachten in the most beautiful guesthouse in een Suite naar keuze. U geniet van een 6-gangenmenu in sterrenrestaurant La Trinité. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze fietsen met onze panoramaroute langs de kust of gebruik maken van onze sauna met zicht op de kreek. Dit voor een prijs van € 275 (excl. dranken) per persoon. Het taxivervoer van en naar het restaurant wordt gratis aangeboden.

* Arrangement Copains geldt niet voor diner op zaterdagavond.

* Voor de Romantico suite met uitzicht op de kreek, vragen wij een toeslag van € 20 per nacht

Locatie

Kaai 11
4524 CD Sluis - Nederland
www.latrinite.nl

Openingstijden

  • woensdag en donderdag gesloten

 

Bewaren

Foto's

 Suite Romantico 

Last minute 

vrij

4 /5//6 sept.

 

 ☀️☀️☀️☀️

 

 

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info