Restaurant La Trinité *

Etablissement 1880

Chef François de Potter is een selfmade man en heeft reeds een hele culinaire weg afgelegd. De productkeuken van François de Potter is gecharmeerd door haar evenwichtig opgebouwde gerechten waarbij veel aandacht gaat naar diepgang in smaak en finesse. Uitgangspunt is respect voor wat onze wisselende seizoenen aan lekkers te bieden hebben. Koppel hieraan een technisch virtuoos gedreven chef die graag werkt met een uitnodigende, decoratieve bordspiegel en men ervaart la Trinité als een restaurant met een heel eigen swing. Een internationaal georiënteerde wijnkaart biedt passende referenties uit alle wijnstreken.

Sedert 2010 kreeg la Trinité van Evelyne en François een welverdiende Michelinster. Daarmee zet la Trinité haar indrukwekkende opmars in culinair Nederland verder. Eveline Scholtes is uitgekozen door de GaultMillau als gastvrouw voor het jaar 2014!

We maakten een arrangement alwaar u optimaal van Ensenada en  restaurant La Trinite kunt genieten :

Arrangement La Bouche, La Main

U overnacht 2 nachten in the most beautiful guesthouse in een Suite naar keuze. U geniet van een 4-gangenmenu in sterrenrestaurant La Trinité. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze fietsen met onze panoramaroute langs de kust of gebruik maken van onze sauna met zicht op de kreek. Het taxivervoer van en naar het restaurant wordt u in dit arrangement gratis aangeboden. Dit alles voor een prijs van € 265,00 per persoon. (exclusief dranken, deze rekent u in het restaurant zelf af)

* Voor de Romantico suite met uitzicht op de kreek, vragen wij een toeslag van € 20 per nacht

Locatie

Kaai 11
4524 CD Sluis - Nederland
www.latrinite.nl

Powered by Qualion Finance

Openingstijden

  • woensdag en donderdag gesloten

 

Bewaren

Foto's

 

😀😀

Nog vrij 

Zie beschikbaarheid 

 

boek nu 

bel 0031117420075 

of     MAIL .

 

 

Reserveer deze nu via onze website...

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info