Culinaire toppers in samenwerking met Ensenada

Deze unieke grensstreek biedt op culinair gebied het beste van twee werelden: het nuchtere zilte Zeeuws, voorzien van een Bourgondisch vleugje Vlaams zorgt voor magie in de keuken. Culinaire toppers als Sergio Herman van restaurant Pure C (*) in Cadzand, Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang (**) in Slijkplaat, Francois Potter van restaurant La Trinite (*) en nieuwkomer Laurent Smallegange van restaurant Spetters (*) bevinden zich op tien minuten afstand van Ensenada. Ensenada boekt uw tafel en verzorgt eventueel het vervoer.

Restaurant De Kromme Watergang **

In het tot schitterend restaurant omgebouwde dorpsschooltje in het gehucht Slijkplaat zwaait Edwin Vinke de scepter in de keuken. Passie en plezier voeren de boventoon in dit restaurant (twee Michelinsterren), op tien minuten afstand van Ensenada. De Kromme Watergang en Ensenada bieden samen heerlijke arrangementen, compleet met vervoer van en naar het restaurant.

Meer info

Bewaren

Bewaren

Restaurant La Trinité *

Etablissement 1880

Restaurant la Trinité is een stijlvol ingerichte zaak in hartje Sluis, biedt een rustgevende indruk en straalt een culinair homogene sfeer uit. De intieme, ongedwongen sfeer proeft u bij binnenkomst.

Meer info

Bewaren

Etablissement 1880

Etablissement 1880

In een oud en prachtig pand aan de historische markt van het pittoreske dorpje Groede in Zeeuws-Vlaanderen is het restaurant Etablissement 1880 gevestigd. Authenticiteit ontmoet hier een intieme sfeer, slechts op 5minuten van Guesthouse Ensenada. Samen met Etablissement 1880 bieden wij u een uniek “molenkreek”arrangement. (Tip van Sergio Herman)

Meer info

Bewaren

Restaurant Spetters *

Restaurant Spetters

Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Restaurant Spetters*. In het sfeervolle restaurant op de eerste verdieping geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven.

Meer info

Bewaren

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info