Arrangementen

All-in aanbieding

Voorjaarsaanbieding

3 Daags all-inclusive arrangement in the most beautiful Guesthouse.

Meer info

Bewaren

Bewaren

Restaurants en bistro's

 

 

De leukste bistro's en restaurants in onze regio

Naast onze samenwerkingen op het hoogste culianaire niveau, hebben we een unieke selectie gemaakt van de beste restaurants uit onze regio. Deze restaurants en bistro's zijn uitermate geschikt voor een klein hapje of drankje en voor een goed dinner.

 

Citytrip Sluis

Citytrip Sluis

Op vijftien minuten van Guesthouse Ensenada ligt het vestingsstadje Sluis. Binnen de middeleeuwse stadswallen wonen slechts 2300 zielen.

Meer info

Onthaast-arrangement

Onthaast-arrangementen

Wilt U eens ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Heeft U nieuwe energie nodig en wilt U uitgerust terug thuiskomen? Dan is het Ensenada "Onthaast-arrangement" voor U een uitkomst….

Meer info

Culinaire toppers in samenwerking met Ensenada

Culinaire arrangementen

De culinaire wereldtop bevindt zich op enkele kilometers afstand van Ensenada. Beleef een onvergetelijke avond bij Sergio Herman in Oud Sluis (***), waar Ensenadagasten als oude bekenden worden verwelkomd.

Meer info

Fietsen / elektrische fietsen

Fiets arrangementen

Rondom Ensenada ligt een ideaal gebied voor mooie fietstochten. Het landschap is weids en vlak, en voorzien van goede, veilige fietspaden. U kunt natuurlijk uw eigen rijwiel meenemen, maar Ensenada kan ook zorgen voor uitstekende huurfietsen. In de omgeving is veel natuur en historie te zien en u fietst ongemerkt België in en uit. Er zijn veel leuke cafeetjes en terrasjes waar u kunt pauzeren. We stelden zelf drie prachtige routes samen, naar Brugge, Damme of Knokke. Overigens, ook het historische stadje Sluis, met zijn gezellig centrum, is een prima bestemming voor leuke fietstochtjes!

Meer info

Citytrip Brugge

Citytrip Brugge

Brugge is een prachtige stad die u nooit meer vergeet. Zeker niet met uw gastvrouw, erkend stadsgids Tine, die precies aanvoelt waar uw interesses liggen.

Meer info

Wandelen

Wandel arrangementen

Ook voor wandelliefhebbers heeft Guesthouse Ensenada veel moois in petto. Robert en Tine bevelen de wandelroute door natuurgebied Het Zwin van harte aan. Het Zwin is een groot getijdengebied tussen Cadzand en Knokke, precies op de grens van Nederland en Belgie. Het gebied is internationaal bekend vanwege zijn bijzondere rijkdom aan planten en vogels. Naast de wandelroute door Het Zwin, kunt U bij Ensenada informatie opvragen over VVV-wandelroutes rond IJzendijke, sluis en Breskens.

Meer info

Business

Business arrangementen

Ensenada is voor overleg op topniveau de locatie bij uitstek. Het buitenverblijf wordt in zijn geheel verhuurd, dus er zijn geen andere gasten. Ver weg van alle drukte kan een groep van maximaal tien personen hier in alle rust tot de nieuwe inzichten en ideeën, en de juiste beslissingen komen. Voor een scherp denkproces moeten mensen zich prettig voelen en op tijd ontspannen. En daarin is Ensenada werkelijk uniek.

Meer info

Ensenada afhuren voor vrienden, familie of collega's

Ensenada afhuren voor vrienden, familie of collega's

Bij Ensenada is het de bedoeling dat we “voor elk wat wils” aanbieden, waardoor we u volledig vrij laten in uw beslissing omtrent groepsarrangementen.

Meer info

Golf

Golf arrangementen

Het weidse Vlaamse en Zeeuws-Vlaamse landschap biedt volop ruimte aan prachtige golfbanen. In een straal van dertig kilometer rond Ensenada zijn er drie, allemaal van topniveau. U kunt uw comfortabel verblijf op het landgoed combineren met golf spelen. Gewoon spelen of een clinic, alleen of met vrienden of collega’s, Ensenada regelt alles: zelfs het aansluitende top restaurants in de buurt of een leuke bistro.

Meer info

Reservatie & tarieven

Meer informatie suites en beschikbaarheid


Kijk voor meer beoordelingen op Tripadvisor!

 

 

Relatiegeschenk / cadeau

Waardebon Ensenada

Bent u op zoek naar een origineel geschenk?

Meer info

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden

Foto's van het verblijf en arrangementen.

Meer info